پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

سلاحی که قاتل تانک‌های اسرائیلی شد

رزمندگان حماس در نبرد خود با یگان‌های زرهی ارتش صهیونیستی از یک سلاح ضد زره به نام یاسین ۱۰۵ استفاده کنند که تلفات بسیاری به صهیونیست‌ها وارد کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۷ - ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 20
کد خبر: ۲۱۴۴۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ رزمندگان حماس از ابتدای تهاجم ارتش صهیونیستی به نوار غزه با یک نوع سلاح به جنگ یگان‌های زرهی آن‌ها رفته اند. این سلاح که یک راکت ضد زره دو مرحله‌ای خرج گود است، یاسین 105 نام دارد.

 

راکت‌های ضد زره دومرحله‌ای خرج گود بدین گونه عمل می‌کنند که مرحله اول آن‌ها، اولین لایه زره ادوات زرهی و دومین مرحله نیز، با برخورد به بدنه تانک موجب شکافته شدن زره اصلی و در نتیجه انهدام تانک می‌شود.

 

وزن سر جنگی این راکت ضد زره، 4.5 کیلوگرم است که بیشترین برد آن 150 متر و توان نفوذش در زره تا 600 میلی‌متر(60 سانتی‌متر) است.

 

رزمندگان حماس با استفاده از این راکت انواع تجهیزات زرهی اعم از تانک مرکاوا، نفربر نمر و بولدوزرهای زره‌پوش را منهدم کنند.

 

ویژگی‌ عملیات‌های حماس علیه یگان‌های زرهی این است که رزمندگان این عملیات‌ها را از فاصله‌ای که به فاصله صفر یعنی نزدیک‌ترین فاصله معروف شده، منهدم می‌کنند. به نحوی که فیلم این عملیات‌ها هم منتشر شده است.

 

قابلیت حمل توسط نفر،‌ سادگی در به‌کارگیری و تحرک و جابه‌جایی بالای آن کنار کم‌هزینه‌بودنش، ویژگی‌های راکت ضد زره یاسین 105 است که آن را به یک گزینه‌ مناسب برای نیروهای حماس تبدیل کرده است.

 

تاکنون نزدیک به 300 تانک ارتش صهیونیستی توسط رزمندگان حماس منهدم شده است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده